2017

23 previous posts were about a few years ago and masatu aku dgn shazwan memang in love gila babi.



dah masuk 2017 ni apa yang aku harapkan tak sama macam dulu.
mula mula tu memang aku rasa "inilah dia shazwan yang aku sayang selama ni"
lepas kantoi pasal amira, shazwan dah tak macam dulu
dia tak kesah langsung apa aku rasa and kadang kadang dia langsung tak read ws aku.



aku tersedar, bila aku baca balik diari or cerita dalam blog aku ni,
aku selalu bagitahu shazwan yang aku mimpi kitorang terpaksa break.



lepas dah lama break aku masih lagi mimpi dia terpaksa lepaskan aku walaupun kitorang dah lama break.


bila aku dah getback dgn shazwan, before kantoi, aku mimpi dia curang and dia tinggalkan aku.


dia jugak ada cakap dekat aku
"betul la mimpi aku satu hari nanti aku lepaskan orang yang paling aku sayang"

kalau aku orang yang paling kau sayang maknanya kau tinggalkan aku & kau stay dengan amira?




aku tak sanggup lalui semua tu sebab aku cuma nak dia dalam hidup aku tapi kalau dah takde jodoh aku redha. aku terpaksa lupakan dia sampai bila bila.



kalau baca balik cerita aku dengan shazwan, dulu dengan sekarang lain sangat. apa yang shazwan buat dekat aku dulu, adalah sebaliknya.


kalau kau dah couple dengan perempuan tu kenapa masih fikirkan aku?
kalau kau dah lama tunggu aku kenapa bila aku dah datang dekat kau, kau tak boleh lepaskan amira?


aku tahu dia banyak berkorban untuk kau
tapi apa function selama ni kau couple dengan dia tapi otak kau masih fikirkan aku?
kau nak apa sebenarnya?



sakit shazwan aku sakit.


jangan sebab salah aku dulu kau nak balas dendam & buat aku merana?
jangan buat aku macam ni
kalau kau memang pilih dia kau jangan suruh aku sabar & tunggu lagi,


aku sakit.


kalau kau pilih aku, aku takut fikiran kau dekat amira pulak.
dunia ni berputar shazwan.
kalau kau pilih aku, aku cuba baiki semua salah aku & be the best one for you.
aku takkan sia sia kan kau lagi.
please.




aku berharap kau pilih aku.