refresh




this entry specially for shazwan. 


"shazwan, i bahagia you ada untuk i selama ni.

 i tahu banyak pergobanan u dekat i.

you sanggup lari redah hujan beli topup sbb nk sambung otp. 

you sanggup jalan kaki segalanya untuk i. 

you sanggup kumpul duit bila you nak keluar dgn i.

you buat semuanya untuk i.

hari hari kita otp sampaikan taktahu nak cerita pasal apa dah.

i dengar cerita you sampai tertidur & kita pun sleeping call.

Allah tahu segalanya & Allah selalu jaga i.

sedar tk kira kira dalam bulan April segalanya bermula. 

you menafikan apa yang i cuba terangkan.

you mula tak percaya i.

tapi sebenarnya hati siapa yang mendua? 

mungkin masatu i layan lelaki.

orang yang usha i pun i layan.

tapi i takde perasaan lain pun.

sebaliknya, you rasa "sesuatu" dkt "kawan baik" you sendiri.

you tk tahu nk pilih i atau dia sbb dia selalu ada utk you.

i jauh.

pergi sch, time rehat, balik sch, siang, malam & everything.

segalanya mana you pergi mesti dia ada sekali.

dia teman you di setiap suka & duka you.

sampaikan dia jelous baca blog i pasal you,

you sanggup kejar dia semata mata nak jaga hati dia.

woww hati i dah hancur you masih lagi tak sedar?

bila i cakap you sayang dia, you menafikan.

you terus marah i tak tentu pasal.

kesiannya diri i.

you sakit bila tahu i jalan/berkepit dgn lelaki

walhal you tahu i tak ada perasaan apa apa dkt mereka

tapi bayangkan apa i rasa bila you suka budak yg

selalu berkepit dgn you dan

you guys love each other.

sakit i berganda ganda.

you pernah faham perasaan i masatu?

you kata you jarang contact dia but in fact

you selalu contact dia & credit you selalu habis untuk dia.

bukan i.

sejak tu kita selalu gaduh.

tak sampai sejam baik, gaduh balik.

ujian Allah, i redha.

selepas raya aidilfitri mungkin, segalanya tamat.

kemudian baru kita sweet macam dulu. 

lama? i baru sedar selepas i tulis cerita ni dkt blog.

i rasa lega & happy balik dgn you.

bulan September kita jumpa & i rasa kebahagiaan kita.

dan sekarang kita lalui bersama semula.

we promise that benda yang lalu tkkan jadi lagi.

we're almost a year.

malam tadi i mimpi kita terpaksa break.

i can't & i won't

i harap tu cuma mimpi buruk"



with love, Zura.