AFTER 3 MONTHES


we met around 12 lebih or 1 cmtu la. keluar dari monorail terus cari dia. where is he? aku terus turun tangga. suddenly he texted me 'pusing belakang' awww like a drama hahaha. then dia kata kenapa turun bawah so kena naik balik. da naik tu dia suruh turun balik eh mamat ni aku da la dengan dress lagi menyusahkan tau then he said 'macam princess la dia' ok melt kejap. dari BB away to pavi. sepanjang jalan tu aku membebel je dia pulak menjawab buat aku sakit hati. orang tengah marah dia gelak ee geram! 

me : rasa macam ni first time kita jumpa
him : i tak rasa macam first time jumpa pun

sakit hati tak agak agak? orang ckp mcmtu sbb dah lama tak jumpa boleh pulak dia cakap macamtu geram tau. dah sampai terus beli tiket wayang. pun gaduh lagi. adeee je dia nak menjawab sakit hati gila ahh pastu ada orang pandang kitorang. pekerja cenima tu ah. dia cakap 'tengok tu dorang pandang kita' lantak lah kan then dia cakap 'memang pavi ni you punya' pulak aku kesah pavi ke jalan TAR? same je -.- aku geram tau dgn dia. harap je selalu lepak sana tapi aku yang tak pernah pergi ni lagi aku dah tahu dah. aku kan suka shopping so mana mana mall pun aku rasa same je. kitorang tengok lagenda budak hostel sbb dipawagam 12 sept sempena anniversary yang ke 9 bulan. dah beli tiket wayang terus turun bawah pergi makan. otw pergi tempat makan dia cakap 'harini i jaga you' wee thank you mok.

aku taknak makan la dia nak jugak pergi belikan untuk aku. beli burger pulak tuh macam aku nak makan kann aku tak lapar lagi sebab dah breakfast. kitorang duduk kat situ macam tempat tu tempat kitorang. cakap tanak kuat lagi pulak kan. mm actually bukan 'kitorang' tapi 'aku' hahaha sakai doh aku cakap kuat kuat. sakit hati wey bila cakap dgn orang yang tak habis habis buat kita sakit hati ni. suddenly dia tarik tangan aku and said 'sudikah awak jadi isteri saya' sambil sarungkan cincin dkt jari awwwww maluuu >< tapi cincin tu besar so dah pakai dkt jari tengah pun still longgar. takpe nanti i letak cincin tu dkt rantai k sayang. cincin kitorang tu sama. kitorang bergambar sikit & buat video hehe.


suka hati dia je penuhkan album photo dgn muka dia. hensem la tu? mm yes, i melted. burger? mm burger tu tk mkn pun. air and kentang je. kentang pun tak habis makan. kitorang terus bla pergi tengok wayang. tiket wayang pulak tetinggal atas meja makan tadi. dia lari ambil tiket tu balik. he said 'ok salah biy' then cepat cepat masuk hall 5. gila boring cerita tuu. dia pun tak reti duduk diam. kata mengantuk la apa la pastu tak lama tu kitorang terus keluar je dari hall tu kitorang pergi karaoke pulak. nak beli bajuuu lawa lawa weh tapi mm we need to rush cs there was no time to shopping and-da i just only window shopping OK. he promised me nanti ada masa kita shopping.


yeah im beautiful thank you :* masa ni tunggu box kosong then pukul 4 baru dapat masuk. dah masuk dia terus pilih lagu layan sorang sorang. memasing kat penjuru berlainan. haha sebab masa tu aku merajuk. takda la merajuk mana mengada sekejap je hehe. nasib baik suara dia sedap boleh ah tak merajuk lagi hihi. ada part part yg high high gila gila high tu piching lari hahahah OK tak merajuk dah. dengar je dia nyanyi sbb aku malas nak nyanyi ceh malas padahal suara tak sedap haha. quite boring bila dia asyik nyanyi je kann lepas sejam terus rushing naik monorail sbb siti & adik dia tunggu kt BTS. kesian my beby bucuk ni haus lapar penat duit takde. dia tetap teman aku dari BB to BTS. tapi bila sampai je BTS terus siti panggil suruh masuk tren balik ukm balik. and i did leaved him just like that? how cruel i am?! dia terpaksa balik BB jalan kaki sbb duit takde. jauh tau. nasib baik sampai sana kawan kawan dia ada nasib baik kawan kawan dia baik belanja dia apa semua. i love your friends dear :) 


time nak balik tu la baru mengaku happy keluar dgn aku. ego! geram je. time tu lah kann nak ckp aku comel. ok fine aku dah balik baru nak ckp.