we met again

hey sekarang dah pukul 2:25am and i'm still awake. why? sebab nak post cerita petang tadi :) enjoy reading and have fun xd maaf kalau terlalu panjang. shazwan suruh :D

#mata dia pandang tempat lain xd

janji pukul 3pm tapi last last jumpa nak dkt pukul 5pm. dia kata kitorang dtg serentak. berhenti betul betul depan pintu mcd. blkg kereta abah, kereta abg dia. hahaha kebetulan jeh tuu :* aku masuk mcd pergi toilet tengok cermin. lepastu dia call suruh keluar. pergi dkt tepi laut. then jumpa abg dia, pergi tgk show cars. time tu pulak nmpk "my ex" and my cousin. fuhh so kitorg lalu tmpt lain. tgh panas panas dia nk aku jalan? okay laa seronok lah jugak tgk show cars tuu. then masuk mcd dia order makanan. aku minum air jee xd kenyang dow kakak aku bagi sushi. 

dkt meja makan tu mcm hapeee jee. abg dia tk abes abes suruh shazwan tiru gaya gmbr aku dkt "background twitter shazwan" yg dulu tu. ee malu seh. lepastu kitorg mula nak gaduh pasal gmbr. bukan tu jee. abg dia pergi toilet, kitorg gaduh. abg dia dtg kt kitorg balik, kitorg buat buat takde mendaa. 

kitorg lepak dpn laut. hehe. macam macam gmbr ah. lepastu dia ajak turun bawah. kt situ mcm ada pasir pasir. errr taktahu la nk panggil pantai or laut lagi -.- so lepak lepak situu. sampai 6:30pm. then then thennnnnn dia teman aku masuk mcd. kononnye nk beli burger untuk mama tp mama kata tk payah. so kitorg amek gmbr dlm tandas. eh jangan fikir lain k. dkt cermin jeee. tk masuk pun toilet --' lepak dkt tingkat atas sampai pukul 7pm. abah call then balik. aku tgk dia mcm tknk aku balik jee lepastu dia kata aku pulak tknk balik. otak hanggg. hahaha aku balik rumah tgk gmbr kitorg ptg td. tak sampai 100 gmbr pun? hmm :/ 90++ jee. tetibe fon vibrate -.-

1 new message :
"nak tahu something tak
 hari ni i happy sangat jumpa you
 ye la da lama tak jumpa kan sayang
 hari ni you layan i cukup istimewa
 happy sangat 
sayang i dkt you bertambah
 i love you so much zura mmuah :-* 
sayang janji jangan tinggalkan biy sayang"


okay jadi org gile sekejap sengeh sorang sorang haha. mamat ni tak tetibe jiwang semacam dah kenapaaa. hahaha. pukul 11 lebih tu dia call. otp sampai pukul 2 lebih. mamat ni agaknya dah kena sampuk kot. jiwang semacam lak aih. "i nak jaga you nak kekal dgn you" tu je lah ayat dia ulang ulang. pastu dia nyanyi nyanyi bagai. dia suruh aku join. dia bukak lagu yg aku tak tahu. macam mana nak join? jiwang sangat -.- aku ikut yg mana aku tahu jee lepastu dia nyanyi tah meraban menda tah. haha. 


now mamat nih main RT RT aku pulak. dah tade keje ah tuu? cehh twitcon dia baruuu. background dia baruuuu. ceh tu pun suruh aku setting bagai. ceh semua nak baruuuuu. dgn gf baru dohh. Zura namanya. idk who. haha. dia ni memang takkan tidur selagi aku tak tidur. selenge mamat ni. pegi tidur la gemok --' pejam celik pejam celik sekarang tepat pukul 3 pagi. oh my ! 


blablablablablablablablablablablablablabla
#3.27am pen off //