Datin Z▲Я▲


HAPPY BORNDAY TO ME ! 24 JUNE. 

pay attetion ! dah bukak blog ni wajib baca sampai habis ok. tk kira panjang mana pun ok xd 

ehemm not bad. quite happy :) tak tahu nak start dari mana. sebab mm happy sangat xd actually Nabila Nabilo, aku tgh dgr lagu blog kau. alahai melting dowww. haha. okay kita start cerita kita xd pukul 10pm kot send dkt orang orang tertentu malam tadi mengatakan bahawa birthday saya akan tiba. okay first time promote birthday sendiri. selalunya tak pun. this year gedik semacam pulak haha. then tak lama tu ramai yang wish. ala belum pukul 12 lagi la :/ dorang kata dorang memang ingat birthday aku so bila aku promote birthday sendiri hm lagi lah dorang ingat hahaha bapak maluuu >.< gelabah sangat aku ni :/ apakan daya. ada tu wish pukul 11 lebih sebab masing masing nak tidur. tak apa la. thanks a lot OK :) kashfan al amin. tengs call even awal. haha tk expect pun yg kau akan call :)  shazwan pulak dah cakap awal awal dah. dia nak cepatkan jam dia 10 minit awal then dia nak wish. ceh cenggitu pun boleh eh? haha. ok jom baca wish wish yang tertentu :)


10:04pm from Abg Tazul
"happy birthday zura
sayang awak"


10:20pm from Eah
"sorry sangat sangat happy birthday may Allah bless you
padan la aku tidur ptg tadi rasa cm ade buat salah je
aku lupe doh sorry la
ni yg nk ken set kalender ni hahahaha"


11:18pm from Abg Tobek
"as salam. mungkin ni terlalu awal. 
aku nak jadi org pertama yg wish birthday kt kau.
 hmm. happy birthday adik sayang :) 
da 16 tahun dah kau. 
aku rasa tk payah nak tunggu kol 12 kot. 
ahaha :D iloveyousomuch adik 
from ~ abey obek omey :*~ "


11:49pm from tembammm#
"happy birthday sayang
hope you panjang umur
and biy mintak maaf segala salah biy
and hope kita kekal amin"


11:54pm from shuhahadaa
"HAPPY BIRTHDAY SYG !! 
hope kau panjang umur, murah rezeki,
selalu hepy dgn family.
one more hepy dgn dato ayam !
jage relay korang baik baik k.
hope korang kekal, takmo gado gado da.
blaja rajin rajin, do the best spm 2014.
hope friendship kite kekal sampai bebile.
aku syg kau birthday girl
a.k.a jojo hohohohoho ! :*
aku nak tido :)"


11:56 from finaaaaaaaaaa
"salam happy birthday zura mok
sorry awal sikit wish
present at hostel tau"

okay ni semua wishes yang tertentu sahaja. mungkin buat aku terharu kot :D yang takde tu mm jangan terasa. thanks dkt korang k :) wisher wisher atas ni semua gelabah tak sabar sabar nak tunggu pukul 12. hahaha. semua nak kejar jadi first wisher. memang payah la kan haha ok din dong din donggg 12AM ALREADY !

call shazwan..... tiba tiba dia diam. ok then kebetulan pulak emma call. on hold kejap. she wished me and i thought she's the first wisher. haha sebab aku tak baca pun text sesape lagi mase tuu. ok terharuu. then arina wish jugak :) aft that unhold balik. then i heard someone sang a song..... mm mm AKUR JANJI maybe? ok surprised ! suara dia bapak sedap ! selalunya tak la sesedap ni. haha okay terharu gila gila ! the dia jerit HAPPY BIRTHDAY DATIN ZURAAAAAA! damn sumpah terharu. 

tut tut TAQIUDDIN IN COMING CALL ! on hold kejap. woah terkejut sbb kitorang dah lama gila tak contact. masing masing busy kann. then dia wish :D aft that dia cerita dia dkt maktab hm boring gila. kesian dia kan? mrsm tk boleh balik. sedih je dia. haha apapun tengs dude !


continued shazwan..... dia kata dia first wisher? ehh apahal pulak? dah lambat ! dah la :p then gaduh gaduh nak jadi first wisher. hahaha ok la kesian. ambil la. ok la shazwan jadi first wisher. ok suka tak sayang? hahaa. guys, bagi la dia chance. dia nak sgt jadi first wisher tu. ok kita bagi dia jadi first wisher xd kitorang gaduh gaduh pasal running man. tak masuk akal doh. sejak bila dia layan korea? bukan ke dulu katenye JIWA HIP HOP? haha skrg lagu kpop pun layan en? terpengaruh siapa la tu. me? oh no. shhh diam ok diamm. Gary, Jung Kok and Haha were mine ok ! jangan mengada ! tak sangka pulak dia pun suka 3 orang tu hmm tiruuu :/ you ambil kwang so la. haha. banyak lagi perbahasan between us. tkkan nak cerita pula kan? terbongkar la segala kesweetan kami. haha. then dia kata dia nak tidur. nanti kejut pukul 2.30am. apa lagi call pyka la haha.

call pyka aka nabila nabilo....... i thought she forgot 'bout my speacial day hm :/ but.... hehe she was already set on her mind ! dia kata dia wish dkt wechat facebook twitter. haha semua tempat dia wish. semuanya tepat pukul 12am woahh terharuuuuu. well, every year dia mesti call aku and berebut nak jadi first wisher mcm org lain tapi kali ni dia tak call. tu aku pelik gila tu. biasalah dulu dulu mana ada wechat kann. skrg dah maju wechat jelah. haha. tengs sayangg. malangnya tk dpt nak check wechat. adik aku sorrokkan fon -.- fuh kitorang gossip gossip macam mak jemah dgn kak tun yaww. yang banyak cakapnya aku. ok penat taww. new in coming call.... faiz? faiz mana? emm someone stay at seremban area. hahaha comel jeee xd dia call mcm takde motif. then baru diawish my birthday. mcm hape je -.- antara text text yang tertentu/terharu bila baca

12am from adik shim shim
"Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan akak zura
Allah selamatkan kamu

happy birthday kak zura sayangggggg :)"


12am from alynn
"NUR ZURAINI BT ROSLEE
HAPPY BIRTHDAY SAYANG :* 
AKU SAYANG KAU
MOGA PERSAHABATAN KITA
KEKAL SAMPAI BILA BILA
AMINNN"


12:02 from shahira sharin
"jam aku skrg pukul 12:01am
jam kau? haha. oit,
happy birthday kali yg ke 16 !
hope kau pnjg umur kayy
jaga diri tau ! jerebu is everywhere -.-
haha seronok dpt kenal kau !"


12:02am from mizawwwwwww
"wehh happy bithday.
moga kau comel slalu :D
jgn lupe study kay?
okay bubye sayang kau gemox"


12:05am from usher
"happy birthday jojoe
semoga panjang umur murah rezeki
hope dapat pakwe yg setia and baik kay?
hope kita kawan lama lama
tamao gaduh gaduh
happy birthday :D"


12:20am from kak ngah
"happy birthday sayang!
even kite jarang contact tapi
akak slalu ingat zura
you're always in my heart~"


call shazwan. he didn't pick up the fon. tengah lena agaknya. then tergerak hati nak call momo pulak. ok sumpah rindu gila kt momo sbb dah berbulan tak contact and tak jumpa ! i told him about mmm hehe :D lama tau otp xd then i got a text from him

2:43am from momo
"huh gudnite zura
mo malu sgt dgn zu
dulu mase mo ade free call mo ade call zura?
takde kan? mo dok lebihkan gf je
kawan kawan mo lupekan
segan dengan zu
kaypupye happy birthday^^"

bangun pagi check fon ada banyak text. ok ni text yg tertentu jugak. jenuh ah kalau nak bitau semua text yg aku dapat -.- adik aku dtg bilik bagi fon suruh dgr wechat pyka mlm tadi. woahhhhhh dia nyanyikan lagu birthday weh ! tapi aku pelik. kenapa suara dia begitu merdu? dia nyanyi dgn ikhlas mungkin? *angkat kening*  bangun pagi je dgr suara yg merdu tu. mcm nak nangis jee.

9:11am from arep mustaqem
"selamat haru lahir zura :)
sorry late arep baru topup
semoga dipanjangkan umur ye'dan dimurahkan rezeki
hope hubungan kita sebagai kawan
tak terputus :) amin"


10:27am from eqa zaidan
"happy birthday maaa beloved friend !!!
have a great day 
may god bless you my dear
we are too young to be sad
so dont forget to smile
stay cute stay pretty
i laffff youu"


on je twitter hm lagi lah banyak org wish but i do RT yg mana aku suka je haha. jahat kann? no lah act tgh happy sgt sampai ada yg terlepas nk RT. penat taw scroll. tengkiu nisa, aida and izzah. post gambar and gave me a sweet wish :) tengs jugak dkt semua terutama pyka yang suka bagi ayat sweet sweet dkt fb and twitter. tengs to Al Family. tengs jugak dkt kawan kawan arep, kawan kawan shazwan, my old friends, my adik adik dkt twitter facebook, abang akak facebook twitter. tak larat dah nak mention nama sorang sorang. tengs sangat tawwww. tak lupa juga dkt smtm students and also sdasa students. i love you guys. semoga hidupmu dirahmati :)


p/s to all my dormmates S106 : perkataan 'function' itu sangat menyeramkan ok. bak kata Eqa baca al fatihah dulu before masuk kamar biar tk jatuh lagi mcm function haritu xd

p/s to all readers or wishers : thank a lot. yang call/text tapi tak mention nama dkt blog ni mm sorry ok. penat menaip :) i love you :*



#11:21am pen off //