still counting




esok exam. aku satu hapee pun belum buat revision. seminggu lagi anniversary yang ke 6 bulan. andddddd 11 hari lagi birthday shazwan. sorry tak dpt first wisher shaz nanti. sorry jugak tak dpt celebrate sama sama. sorry sangat sangat kalau hadiah takde tapi Z try cari jalan mcm mana nak bg shaz hadiah. Z akan buat hadiah tu hadiah paaaaaaaaaaaling bermakna :) sorry for the less trusting between us. sorry i cant be the best for you and i hope we'll the best ever like the others. kita dah janji each other kan? jangan mungkir janji k. i love you shaz.

last night shaz nyanyi 'bukan dia tapi aku' best sangat. suara org tahan mengantuk tapi terpaksa nyanyi. melting gileeeee. bila dgr judika nyanyi, tak sebest shaz nyanyi. nanti nyanyi lagi boleh? tp lagu tuu untuk org yg da break :/