hampa :/

aku rindu sangat dia yang dulu. aku rasa heaven gile bile dgn dia tapi sekarang hmm mcm dkt neraka pun ada. aku nak dia layan aku mcm dulu jee. aku nak dia setia dgn aku je weh. aku tak perlukan yang lain. aku nak manja dia sweet dia mengada dia gedik dia poyo dia and hati dia. sejak dia kenal perempuan tuh dia buat aku mcm tunggul. aku tahu diorang just bestfriend tapi agak agak ah. dia aku punyee. aku dgr dia cerita yang perempuan tu date dgn bf dia, suara dia mcm sedeh jee. kenapa? kenapa nak rasa sedeh? kau suka dia ke weh? oh lupaaaa. crush awak kan, sayang :') ni yang aku benci serious dgn lelaki nih. bila aku serious dia main mainkan perasaan aku. mungkin ni balasan untuk aku kot. hm tape la aku redha. dia kata shazwan yang dulu dah mati. apa maksud dia dgn perkataan 'mati' aku tak faham dan aku tanak faham. mungkin aku takan jumpa lagi shazwan yang dulu kot. mungkin aku kena terima shazwan yang baru :') hati dia yang sekarang dah tak sama mcm dulu. sejak aku masuk hostel dia selalu sunyi. so bila dia rasa nak hilang rasa sunyi dia tu, dia kena cari seseorang yang boleh buat dia lebih bahagia. thats why dia selalu dtg ruma perempuan tu, hang sama sama, buat homework sama samaa. siapa tak sakit hati sial? aku mengaku budak lelaki classmates aku suka menggedik dgn aku, lepak sama sama, manja manja, duduk sebelah sebelah, amek gambar sama sama tapi aku tak macam dia. hari hari dia spend time dgn perempuan tuh even beramai ramai. aku jarang weh lepak dgn budak classmates aku. dorang selalu takde dlm kelas. when they got a free time then barulah kitorang lepak sesamaa. aku dah tanak fikir lagi pasal ni tapi entah laa. dia cakap dia selalu rindu aku tapi rindu dia tuh tak sampai dekat dlm hati aku. means, words 'i miss you' yang dia ucapkan dkt aku tuh, hati aku tak rasa apa apa. seolah olah words tuh cuma kata kata indah tapi kata kata indah yang palsu. dia sedar dia salah tapi 'sorry' sikit pun dia tak pernah ckp dkt aku. ya Allah berikanlah petunjuk jika benar dia mencintai hambamu ini. terima kasih ya Allah :')




"when i meet you.
 there are the different feeling between the other girl i have met.
 you make me dont wanna let you go"-24042013 by shazwan


count down until 12th may. our anniversary for 5 months. im really really miss our sweet relationship before :')