sweet annivesary


ceritanya bermula bila dia topupkan aku pukul 8.50pm pada tarikh 11 feb 2013. thank you gemok :') then dia pun keluar dgn kawan kawan dia. katenye na balik pukul 10.30pm tapi pukul 11 lebih baru balik. sampai tertidur aku tunggu err dia ikut jam australia kot. terbangun je dari tidur ada text daripada maxis pukul 11.14pm dia topupkan lagi. bapak banyak duit dia nak topupkan aku 2 kali dalam sehari. dia janji nak otp lama last last dia call dia kata 'sorry sayang tak dapat otp lama malam ni' aku tak cakap hapee aku terus end call. pukul 11.40pm baru aku pick up the phone. pastu dia asyik diam jee. tetibe ade text masuk time otp dgn dia. 

sayang masa ni yang kita tunggu
 kita 2 bulan couple
 hari ni anniversary kita
 selamat ulang tahun sayang
 biy sayang bby sangat sangat :*

aku ingat belum pukul 12am bersamaan 12 feb 2013 taww. tu aku tak expect apa apa pasal anniversary ni. lepas aku baca text tuu aku letak phone dkt telinga aku balik pastu tetibe aku dgr dia nyanyi lagu TUHAN JAGAKAN DIA dari awal sampai habis. time tu terkedu tak tahu na cakap ape. aku mampu senyum jee mase tuhh. lps dia nyanyi terus dia jerit HAPPY ANNIVERSARY ZURA ! 
fuhhh surprise gileeeeeee. katenye topup kali kedua tu sebagai hadiah andd dia diam masa otp tuu sebab dia tengah doa. dia berharap surprise yang dia na buat dkt aku berjalan lancar. hahaha aku terharu gileeeeeee ! aku mampu cakap dkt dia masa tuh THANK YOU SAYANGGG. ehemm dia kata dia tak pena buat surprise mcm ni lagi dkt mana mana perempuan :) sempat lagi dia cakap 'you na cari lelaki lain tak?' bengong oh dia ni semestinyalah tak sebab aku serious kot couple kali ni. kalau korang perasan lah kann. korang yang selalu baca blog aku ni lah kann. anniversary hari tu pun dia buat surprise kt aku. haha tidakkah anda ketahuinya?