assalamualaikum readers :)

he is kind and talented person. he is also totally cute and friendly enough. yeahh im really serious with him. forever after. insya-Allah :)

semalam dia mcm nak tanak je layan aku then dia ckp aku pulak yang tanak layan dia. otp magrib tu pun mcm errr. start pukul 8pm sampai pukul 12am still dia tak text. sedeh kan? eeeee nak jee pecahkan handphone. dah la tak call call lagi ! pukul 12 lebih baru dia call. dia cerita kenapa dia call lambat. tetibe dia gelak and he said

 'happy anniversary sayang' 

aku dah la mengantuk tunggu dia sampai tertidur boleh pulak dia meraban wish anniversary kat aku. aku tak fikir ape. aku tahu aku sedeh sbb dia tak contact start pukul 8 semalam. tetibe dia cakap

'hari ni anniversary kite la sayang. kite dah sebulannnnnnnn! maknenye kite dah kenal 3 bulan la kan?'

 haiyo chaaaaa, apa yang dia mengarut ni. aku still blurr -.- aku

'hmm hmm hmm' 

kan ajee pastu dia ckp

'hari ni 12 haribulan 1 la sayang' 

hahahahahahahahahaha aku lupa dah masuk 12/1/2013 ! bapak sakai akuuu ! hahahaha sorry tembam. mula mula otp aku buat suara sedeh pastu dah tahu anniversary kitorang aku buat suara happy. dia pun gelak dgn ke-weirdo-an aku ni. IM WEARING HIS VARSITY ! haha. pukul 1 kitorang buat sleeping call sebab masing masing da mula ngantuk. tapi sebenarnya dia tanak tido awal sebab anniversary day kitorang. nak tanak tido jugak sebab dia penat dgn job yang dia buat malam tadi. takan aku na bitao korg dia buat ape kan. aku tahu suda la haha. amboi banyaknya
SEBAB aku. teruk bahasa ! haha.





info :
sleeping call tu ape? sleeping call tu aku yang reka nama tuu. sleeping call tu bermakna kita tidur tapi kita tak matikan telefon. maknenye, kite tidur tapi kite biarkan je sampai kdit habis. actually kdit tak habis pun sebab kitorang buat 131. kalau 131 untuk sejam tu habis, habis la otp kitorang. haha membazirkan? dia kata dia lagi suka buat mcm tu sbb sekurang kurangnya dia tahu aku dah tidur. nt kalau dah letak fon, tade la dia nak fikir lagi bila aku akan tidur. faham? kitorang buat mcmtu mcm seumpama kitorang tidur sama sama.

hahaha korang tahu tak mase tu kitorang buat sleeping call pastu time aku da tidur, dia kejut aku. saje nak mengacau aku tanak bagi aku tidur dgn sepenuhnya. haha so bila aku tidur, dia bersuara, aku terpaksa bangun dgr ape yg dia nak ckp kan? haha jahat tak dia? haha kitoang suka buat 131 sampai 3, 4 jam. paling lama 5 jam :D jangan jelesssssss.