01012013

HAPPY NEW YEAR xd

aku tak rasa macam nak pergi sch je doh. maybe sebab faktor malam tahun baru aku penat kot. aku baru balik dari sabah. pukul 12 lebih baru sampai ruma. tengok bunga api dlm kereta je hm. sedih kan? sambil tuu cakap dlm hati 'happy new year semua'. pukul 12.02am pyka yg text wish new year. semangat datang balik :) act malam tahun baru tuh gaduh dgn w. tu sedeh jeee. dah masuk tahun baru pun dia call lmbt. sedeh jeee. pastu baru ramai yg wish new year dkt aku. thank you all.

tahu tak kenapa aku tak rasa tahun baru dah tiba? selalunya setia tahun baru aku otp dgn cousin aku, ecah. kalau tak otp dgn dia pun msty aku call sesape yg aku rapat. nak call pyka & Ada malam tadi tapi memandangkan tepat 12am bersamaan 01012013 aku masih dalam keretaaa )': 

lagi satu faktor yg buat aku tak bersemangat dgn tahun baru, aku tak beli barang 
sekolahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !
setiap tahun beli tapi tahun ni hmm. mama kata tunggu aku dpt tawaran sch baru, baru beli. baju kain tudung beg kasut buku sch semua tak beli ! alat tulis and pencil case apatah lagi ! 

pagi tadi pukul 6.30am dah bangun. na kejut w. dia suro. dia kata na dtg pd. aku pun terkejut jugak bila dia kata nak dtg pd. so kitorang pun meet la tadi. eh eh tak sangka baju colour samaa ! dia baju biru cair. aku biru jeans. pelik kan? haritu first meet dia pkai bju hitam aku pkai baju hitam. nmpk tak ke-SWEET-an kitorang? haha tak rancang k. kau hadeeee? TIADA~ haha. dia ni da la tak reti duduk diam. tu yg aku tertarik dkt dia sebenarnya :) thank you pyka temankan :) kebetulan pyka punya tuu pun ade sekali. cun la tuh kan. 

azam tahun ni? belajar menghargai orang & dihargai :) tak sangka aku dah form 4 weh ! tak nakkk )': harini aku melayan cerita cintan jee. termasuk setia hujung nyawa. lagu cerita tuh pena aku letak kt blog kot. haha expert tak saya? haha jgn jolly jolly yoo.